O nas

Megaflor d.o.o.

Delamo s strastjo, predanostjo in občutkom.
Untitled design (35)
Kdo smo?

Smo izkušena ekipa strokovnjakov za polaganje PVC in lesenih oblog z več kot 20 let delovnih izkušenj. Pri svojem delu smo natančni, obzirni do želja strank in vedno pripravljeni na nove izzive. Vrhunske parkete Boen si lahko v živo ogledate v salonu našega partnerja Pirc International d.o.o..

Naše storitve vključujejo:

Spoznajte našo ekipo!

Direktor
PRIMOŽ BATISTIČ

Skrbi za komunikacijo s strankami in strateško vizijo podjetja Megaflor. Sicer strokovnjak za lesene talne obloge.

Vodja projektov
MIHA PORČIČ

Vodja polagalcev parketa in poznavalec talnih oblog, ima bogate izkušnje s področja vodenja večjih projektov tudi v tujini.

Vodja polagalcev
DUŠAN ŠTAMCAR

Vodja skupine polagalcev PVC oblog in parketa, dobro seznanjen s standardi kakovostni in tehnikami polaganja.

Vodja polagalcev parketa
ŽAN GOLOB

Strokovnjak za sestavo talnih oblog in umeščanje talnih oblog v prostor oz. bivalno enoto. Opravlja tudi oglede.

Mnenja strank

Zahvaljujem se Primožu za vrhunsko opravljeno delo. Ta izkušnja me je vsekakor naučila tega, da ni vseeno, kakšnega izvajalca izbereš. Res obvlada svojo obrt. Imela sem slabe izkušnje s polagalci, a je Primož iznajdljivo rešil obe težavi. Položen parket je bil brez vidnih fug, odrgnin, na svetlobi se je prelepo lesketal. Prenova je potekala brez zapletov, star parket je še vedno ohranil svoj šarm, ki ga lesena obloga pridobi z leti. Moja pričakovanja so bila izpolnjena na najboljši možen način!

Rebeka B.

Pri vas sem naročil vinilne plošče, ki so mi jih priporočili vaši fantje. Celotna izkušnja je bila zelo prijetna, izdelki so prispeli v dogovorjenem roku. Vse storitve ekipe Megaflor so bile izvedene z veliko mero profesionalnosti in strokovnosti v dogovorjenem času oz. še hitreje, kot smo pričakovali 🙂 S tem ste nam omogočili, da smo se lahko v stanovanje vselili predčasno. Za to sem vam iz srca hvaležen! S tako dobro ekipo bi lahko sodeloval vsak dan. Bravo, fantje, malo je takih v poslu!

Dejan H.

S podjetjem Megaflor smo pred kratkim sodelovali na obsežnejšem projektu, nudijo celostno storitev, se pravi načrtovanje, svetovanje in vgradnjo.
Fantje so res profesionalni in hitri pri svojem delu, kar omogoča odlično izvedbo del. Priporočam vsem, ki potrebujejo njihove usluge.

Rok K.

G. Primož se je držal vseh obljubljenih rokov za položitev novega parketa, tudi cena je bila glede na visok nivo storitve zelo poštena. Že na prvi pogled človek opazi, da je parket narejen iz kakovostnih materialov in z veliko mero natančnosti, predvsem ob robnih ploskvah. Moja žena je bila izredno zadovoljna tudi zato, ker so mojstri med delom prah ves čas sesali, tako da se prašni delčki niso raznašali povsod. Na koncu smo končni izdelek skupaj pregledali, predana so nam bila tudi natančna navodila glede nege parketa.

Marko G.

Z našim novim parketom sem zares zadovolen. Tudi dečki so izredni parketarski strokovnjaki, boste na mojem seznamu priporočil prijateljev.

L.

Zelo zadovoljen! Odlično zasnovano svetovanje od začetka do konca. Že na začetku ti povedo, katere izdelke priporočajo, kakšni so pogoji za dobavo in transport. Pohvale tudi za vašo organiziranost. Res se držite rokov in vgrajujete vinil res hitro, a ne frfrasto. Če bi tako delali vsi, bi bile stvari v naši državi drugačne. Vsa pohvala!

Simon K.